Chiro Jap

De afdelingen

Ribbels: 6 tot 8 jaar (2016 – 2017)

Speelclub:  8 tot 10 jaar (2014 – 2015)

Rakwi’s:  10 tot 12 jaar (2012- 2013)

Tito’s:  12 tot 14 jaar (2011 – 2012)

Keti’s: 14 tot 16 jaar  (2008 – 2009)

Aspiranten:  16 tot 18 jaar (2006 – 2007)

 

Praktisch

De uren wijken soms af per afdeling en zullen steeds gecommuniceerd worden indien het afwijkt van het tijdslot 14-17.30u.

Elke zondag start met de opening. We starten met ons vast openingstekstje en spelen dan een spelletje. Daarna begint elke afdeling aan zijn programma.

Iedereen komt samen op ’t Pleintje, Schanslaan tussen 39-41 2150 Borsbeek.
Daarna verplaatsen de drie oudste groepen (Tito’s, Keti’s en Aspiranten) naar Zonneburcht (ZB), Akkerdonkstraat 39 2150 Borsbeek.

 

Wat meebrengen?

De Ribbels, Speelclub en Rakwi voorziet iedere zondag een eigen koek en drank als vieruur.
De Tito’s, Keti’s en Aspiranten nemen 4 euro mee, om samen avond te eten.

 

Inschrijven?

Als je eens wil komen proberen, kom dan gewoon eens naar de Chiro op een zondag een keertje proberen.
Als je meer informatie wil, mail dan de groepsleiding via chiro.jap@gmail.com .
Ben je helemaal overtuigd en klaar om er voor te gaan, dan kan je je hier inschrijven.

 

Uniform?

Voor de Ribbels is het dragen van een uniform nog niet verplicht, maar vanaf de Rakwi’s is wel. Het uniform kan je kopen bij de Banier, dit is de Chirowinkel in Antwerpen. Zie voor meer informatie op de website www.debanier.be. Het Chiro-uniform bestaat uit een beige chirorok/short + rode chiro t-shirt + een blauwe effe trui (moet niet van de Chiro zijn). Moest je thuis nog oude/te kleine uniformen hebben mag je die altijd aan de leiding bezorgen zo krijgen ze misschien nog een tweede leven bij iemand van je chiro vriendjes!
Tweedehands uniformen en Chiro Jap truien kan je ook bij onze Chiro zelf kopen. Dit is per stuk 5 euro en kan je iedere zondag bij de leiding kopen.

 

Lidgeld?

Het lidgeld bedraagt €35 en u kan dit overschrijven op volgend rekeningnummer : BE32 7775 9740 5902, met duidelijke vermelding van naam en afdeling. Dit geld hebben wij nodig voor de verzekering van uw kind en aansluiting bij Chiro Nationaal en om spelmateriaal te kopen. Nieuwe leden mogen eerst enkele weken proberen alvorens ze het lidgeld moeten storten.

 

Verzekering ?

Wie ingeschreven is als lid bij de Chiro, is ook automatisch ingeschreven via de chiroverzekering.
Deze komt tussen bij ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

 

kampvuur

Kamp?

Elk jaar vertrekken we in juli op chirokamp. 10 dagen lang genieten we van het echte chiroleven: van ’s morgens tot ’s avonds buiten spelen, ravotten, zwemmen, knutselen, iets lekkers koken, een nachtspel, etc. Onze kookouders zorgen voor superlekker eten en de leiding voor een onvergetelijk kamp. Op het einde van het kamp sluiten we het Chiro-jaar af met een gigantisch kampvuur.

 

 

Nog vragen? Kom eens langs op zondag daar kan je steeds iemand van de leiding aanspreken of mail naar chiro.jap@gmail.com hierbij kom je terecht bij de groepsleiding